Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.07 secunde)
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
'In apropierea alegerilor din PSD, Ion Iliescu critica multe din gesturile perdantului Geoana, "excesul de zel" al lui Nastase si declara ca opozitia este "purgatoriul" care ajuta PSD sa scape de "oportunisti" si "fripturisti".
Aproximativ 350.000 de euro au primit in ultimii doi ani o parte dintre angajatii Primariei Craiova sub forma de tichete cadou si cel de-al 13-lea salariu, municipalitatea anuntand, printr-o adresa oficiala, ca in 2010 nu s-au mai acordat tichete cadou sau de masa, ci doar al 13-lea salariu.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat miercuri, dupa semnarea acordului de colaborare PSD-UNPR, ca Guvernul USL are in Parlament un numar de 44-45 de voturi peste limita de 231 necesara unei majoritati.
9 locuri de senator au fost vacantate, cvorumul scade Senatul a decis, luni, prin vot, vacantarea unui numar de 9 posturi de senator, cvorumul de lucru al acestei Camere scazand astfel la 65 de senatori.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Mai multe firme din Oltenia au primit la momentul privatizarii de la statul roman ajutoare care totalizeaza 170 de milioane de lei. Suma cea mai mare au primit-o Uzinele Sodice Govora - nici mai mult, nici mai putin - 114 milioane de lei.
Nu avem salarii ca in Germania, nu trebuie sa avem taxele de acolo!
Caroline Wozniacki si-a indeplinit unul dintre visele sale, acela de a aparea intr-un numar Sports Illustrated Daneza Caroline Wozniacki si-a indeplinit unul dintre visele sale, acela de a aparea intr-un numar Sports Illustrated, acest lucru intamplandu-se in acest an, cand jucatoarea de tenis a realizat un pictorial incendiar in costum de baie.
Contactul strategilor si plannerilor cu Internetul este de cele mai multe ori dur. Abundenta termenilor noi specifici domeniului, lipsa de echivalente cu publicitatea clasica si penetrarea pana de curand nesemnificativa a Internetului in randul populatiei faceau Internetul un mediu neprietenos si evitat de specialistii in publicitate.
In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Pe Tudor Gheorghe iubitorii de folclor il stiu drept un interpret serios. ... Tudor Gheorghe umple salile la concertele sale, iar spectatorii au parte de un show complet.
Conform unui raport de monitorizare dat publicitatii de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Exprimare, cel mai vizibil politician al lunii martie din acest an este Adrian Nastase, in mare parte gratie dosarului pe care acesta il are la DNA.
In vizorul edilului au intrat nu doar lipsa de raspuns a functionarilor obisnuiti cu inertia birourilor, dar si lucrarile administrate de Ecoterm in zona Depozitului 10.
Reintoarcerea globurilor de foc (Autor : ... FARCAST La sfarsitul anilor 1940 si la inceputul anilor 1950, pe teritoriul Statelor Unite, mai ales in sud-vest, s-au observat multe "globuri de foc verzi", cu un comportament foarte diferit de cel al meteoritilor sau al altor fenomene ceresti.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
• Centrata pe conceptul de modelare imitatie, invatarea comportamentelor violente; • Familia este contextul de socializare prin violenta; • Invata sa foloseasca violenta pentru a obtine ceea ce doresc de la persoanele semnificative din viata lor;
Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare.
google-analytics.com